Patiëntenstop

Om ervoor te zorgen dat de huisartsgeneeskunde voor iedereen in de Gemeente Kampenhout toegankelijk blijft en om kwaliteitsvolle huisartsgeneeskunde te kunnen blijven aanbieden, hebben we besloten een patiëntenstop in te voeren voor nieuwe (nog niet ingeschreven) patiënten. Wanneer het huisartsenbestand in de gemeente opnieuw gestabiliseerd is, zal deze maatregel opnieuw geëvalueerd worden.

Oud(er) nieuws:

Elektronisch voorschrift via de identiteitskaart

Sinds juli 2021 volstaat het om, van zodra het voorschrift gemaakt is, uw medicatie af te halen door uw identiteitskaart te laten inlezen bij uw apotheker.
U hoeft geen papieren voorschrift meer af te geven aan de apotheek, deze kan via de identiteitskaart alle voorschriften op uw naam terugvinden. 

Tip: via www.mijngezondheid.be kan u nakijken of het voorschrift reeds beschikbaar is voor afhaling bij de apotheek, alsook via uw smartphone door de applicatie 'Voorschrift op zak' te downloaden, klik hier voor meer info.

De paaltjes in de Rusthuisstraat werden verplaatst

De paaltjes ter hoogte van onze praktijk zijn sinds 28/01/2020 verplaatst (zie afbeelding hieronder).
Mogen wij u vriendelijk vragen om niet te parkeren voor de paaltjes, dit zijn geen parkeerplaatsen.
U kan uw wagen correct parkeren op de grote parking, deze en de huisartsenpraktijk zijn te bereiken via de Tritsstraat (en dus niet meer via de Rusthuisstraat of Molenveldweg).


Wij zijn verhuisd!

Sinds 27 februari 2017 zijn wij verhuisd. We bevinden ons nog steeds in Kampenhout, maar enkele straten verder. 
De vroegere praktijk bevond zich in de Frederik Wouterslaan, de nieuwe praktijk bevindt zich in de Rusthuisstraat, nr.30, 1910 Kampenhout (aan het parkeerplein van de begraafplaats).

Ook kreeg de praktijk een nieuwe naam. "Huisartsenpraktijk Kampenhout" heet vanaf nu "Huisartsen Lamanterveld".
De naam "Huisartsen Lamanterveld" is afkomstig van het nabijgelegen Lamanterveld en de Lamanterveldweg in de buurt van onze praktijk.